Hiru osagaiez egindako postre borobila, gatzatu (mami) aparra.
Errezetak
Errezeta honekin ez duzu etxetik atera beharko taloa jateko, zure sukaldean bertan prestatuko baituzu.
Oilo hanka batekin plater erakargarria egingo dugu nahiz haur nahiz helduentzat.
Edozein otordu hasteko zer hobeto kroketak baino eta are gehiago, Idiazabal gazta eta Lumagorri oilaskoarekin egindakoak badira. Ikas ezazu errezeta hau, gazteleraz, ENEKO SUKALDARI blogari ospetsuaren eskutik.
ENEKO SUKALDARI blogariaren eskutik LUMAGORRI oilaskoaren izterrak sukaldatzen ikasiko duzu eta oraingo honetan, Zallako tipula morea, Añanako gatza eta Olañeta artisau garagardoa erabiliko ditugu.
EL COMIDISTA blogeko bideo honetan (gazteleraz) Tolosako Babarruna, sakramentu eta guzti, nola sukaldatu ikasiko duzu Tolosako Fronton Jatetxeko Roberto Ruiz sukaldari ospetsuaren eskutik.
Sekulako postre bat...
Bideo errezeta honen bitartez modu oso errazean arroz esne zaporetsua sukaldatzen ikasiko duzu Diametro 200 jatetxekoen eskutik.
Bideo errezeta xinple honen bitartez, Diametro 200 jatetxekoen eskutik, xixa nahaskia nola egin ikasiko duzu.