Adarrazpi 2005an sortutako ardi latxa artegia da, Urnietako Goiburu auzoan kokatutakoa. Maneju estentsibo bat egiten dugunez, artaldea neguan Urnietan bazkatzen da eta udaran Aralarren.
Gure produktuak
EULA sagardoa 1929tik Iguaran sendiaren lanaren fruitua da, belaunaldiz belaunaldi eta gaur egun, Aitor Iguaranen gidaritzapean.
GAXURE gure artzaiek egiten duten krema zaporetsua Idiazabal gazta egiterakoan soberan duten gatzurearekin.
GOENAGA Yogurrak Donostiako Pokopondegi baserrian ekoizten dira Goenaga familiaren lanari esker. Heuren yogurrak, goxoak izateaz gain, soilik etxeko behien esnearekin egiten dira, kanpoko beste ezer erantsi gabe.
MAITIA, da bertako intxaurrekin egindako lehen olioa. Intxaur eraldaketa kanpoan egiten da, estatuan intxaur olioa egiteko araudirik ez dagoelako baina traba guztien gainetik, ganadu txapleketetan oso ospetsua den Jon Arruti abeltzainak, Beizamako bere baserriko eta inguruko baserrietako intxaurrekin egindako olioa da MAITIA.
OIHANALDE baserrian pirenaika, terreña eta aberdeen angus arrazako azienda gobernatzen dute Eusko Labelaren markapean eta beraiek, zuzenean, merkaturatzen dute okela beren baserritik zure etxera eramanaz.