MAITIA, bertako intxaurrekin egindako lehen olioa

MAITIA, bertako intxaurrekin egindako lehen olioa

MAITIA, da bertako intxaurrekin egindako lehen olioa. Intxaur eraldaketa kanpoan egiten da, estatuan intxaur olioa egiteko araudirik ez dagoelako baina traba guztien gainetik, ganadu txapleketetan oso ospetsua den Jon Arruti abeltzainak, Beizamako bere baserriko eta inguruko baserrietako intxaurrekin egindako olioa da MAITIA.

Intxaurraren prezioa ikusita, olioa tamaina txikiko hiru botilatxoetan eskeintzen du (10,25 eta 50 zl) eta beti, hotzean kontsumitu behar da (gosari, ogiarekin, entsaladan,...), 18 hilabetetako iraupena eta bertako denda gourmetetan saltzen da, pixakanaka pixkanaka, zabaltzen doan denda sarean.

info +

Antolatzailea:

ENBA