• ADARRAZPI, gazta famili zabala zure etxekoentzat

    Adarrazpi 2005an sortutako ardi latxa artegia da, Urnietako Goiburu auzoan kokatutakoa. Maneju estentsibo bat egiten dugunez, artaldea neguan Urnietan bazkatzen da eta udaran Aralarren.Esneki guztiak (esnea, mamia, gazta freskoa, gazta xamurra, nata gazta, gazta krema eta Idiazabal gazta) gure etxeko esnearekin eginda daude eta, gaztandegian bertan eta goizero Donostiako San Martin azokan aurki ditzakezu. Hostalaritzara zuzendutako banaketa ere badigu donostialdean astean bitan.Egunero bisita gidatuak egiten ditugu gaztandegira, gure produktuak nola egiten ditugun ikusteko eta dastaketa egiteko aukerarekin, beti aldez aurretik deituta tno honetara 626786750.

  • Carne de vacuno Oihanalde

    OIHANALDE baserrian pirenaika, terreña eta aberdeen angus arrazako azienda gobernatzen dute Eusko Labelaren markapean eta beraiek, zuzenean, merkaturatzen dute okela beren baserritik zure etxera eramanaz.

  • Sidra Eula

    EULA sagardoa 1929tik Iguaran sendiaren lanaren fruitua da, belaunaldiz belaunaldi eta gaur egun, Aitor Iguaranen gidaritzapean.

  • Crema Gaxure

    GOENAGA Yogurrak Donostiako Pokopondegi baserrian ekoizten dira Goenaga familiaren lanari esker. Heuren yogurrak, goxoak izateaz gain,  soilik etxeko behien esnearekin egiten dira, kanpoko beste ezer erantsi gabe. 

  • Crema Gaxure

    GAXURE gure artzaiek egiten duten krema zaporetsua Idiazabal gazta egiterakoan soberan duten gatzurearekin.

Produktua argitaratu

Produktu bat ezagutzera eman nahi duzu?

Pozez argitartuko dugu zure produktuaren berri. Egin klik Produktua argitaratu botoian, formularioa bete eta laister jarriko gara zurekin harremanetan..

Esne kontsumoari buruzko inkesta

Zenbat litro esne edaten duzue astero?Zenbat zarete familian?
1
2
3
4
5
6
7
8

 

ruta

Antolatzailea:

ENBA

Babeslea:

Kutxa

Laguntzaileak:

Gora joan